Skip to content

Content Creator - (met achtergrond) Operatieassistent

Netherlands, Noord-Holland, Amsterdamcontent

Job description

Wil jij graag een andere invulling geven aan jouw mooie beroep als operatieassistent?

Dat kan bij Incision!

Wij zijn op zoek naar jou als operatieassistent die graag binnen een hecht team wil bijdragen aan het ontwikkelen en continue verbeteren van onze Incision Assist app en onze samenwerking met de ziekenhuizen hieromtrent.

Met onze Assist app hebben we bij Incision als doel om de dagelijkse taken van operatieassistenten te ondersteunen en het teamwork op de OK te verbeteren.

Jouw medische kennis en ervaring is voor ons onmisbaar. Met jouw passie voor operaties kan jij inschatten wat onze klant zou willen zien in de app. Jij vindt het leuk om de behoefte van de klant te begrijpen en creëert en koppelt medische content (variërend van foto’s, video’s, 3D beelden van onszelf en medische bedrijven) voor onze partnerziekenhuizen. Je werkt in een kleinschalig team en werkt bovendien nauw samen met andere afdelingen binnen ons bedrijf. Daarnaast kun jij als expert van de operatiekamer je niet medische collega's helpen te begrijpen wat de dagelijkse uitdagingen en wensen zijn van een operatieassistent om zo samen de app relevant en waardevol te maken.

We beseffen ons dat veel van de taken mogelijk nieuw voor je zullen zijn. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je de juiste handvatten en trainingen krijgt om je taken te kunnen uitvoeren.Wat bieden we jou?

  • Een organisatie die bijdraagt aan betere zorg voor patienten

  • De mogelijkheid om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf

  • Een hybride manier van werken op ons kantoor in Amsterdam en remote

  • Secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder pensioenopbouw en de nodige hardware zoals laptop en een thuiswerk scherm.

  • Een inspirerend en energiek team dat bestaat uit zorgondernemers en -professionals voor wie het teamgevoel belangrijk is en dit uitdraagt door het organiseren van o.a. borrel en uitjes


Job requirements

Wat breng je mee?

  • Je bent opgeleid tot operatieassistent en hebt een passie voor onderwijs

  • Je bent gemotiveerd, neemt initiatief en hebt een positieve mind-set

  • Je werkt gestructureerd en overzichtelijk

  • Je kan goed samenwerken en hebt goede interpersoonlijke vaardigheden

or